American Horror Story 1984 – un prim trailer dezvăluit

Look-uri demne de anii ’80, o tabara de vacanta cool, un nebun periculos in libertate, evadat dintr-un spital de psihiatrie, asasinate multiple…toate ingredientele sunt reunite pentru ca sezonul 9 al serialului American Horror Story, intitulat American Horror Story 1984 sa fie un veritabil masacru. Descopera de indata noul trailer al sezonului 9 dezvaluit recent de canalul FX.

Pe data de 18 septembrie va fi difuzat noul sezon al serialului American Horror Story intitulat American Horror Story: 1984. Dupa casa bantuita, azilul psihiatric, vrajitoare, monstri sau apocalipsa, Ryan Murphy abordeaza tema slasher si, fara indoiala, va curge sange. Dupa ce a dezvaluit mai multe teaser-uri scurte, canalul american FX a dezvaluit pe data de 26 septembrie primul trailer veritabil al noului sezon care confirma ceea ce credeam pana acum, si anume ca asasinatele vor fi numeroase si sangeroase.

Un veritabil masacru asteptat. In acest nou sezon regasim o gasca de adolescenti angajati ca si monitori in cadrul unei tabere de vacanta care se intampla sa fie «locul celui mai mare masacru al tuturor timpurilor ».Un teribil masacru a avut loc in trecut in acest loc. La acest masacru se adauga evadarea unui anume Mr. Jingles, un pacient periculos din cadrul unui spital psihiatric care se afla nu departe de tabara Redwood. Un trailer care s eincheie cu concluzia « Vom muri cu totii ». Pe scurt, ne putem astepta la un veritabil masacru.

Crime in serie. Un sezon in care ii vom putea urmari pe Emma Roberts, Gus Kenworthy, Billie Lourd, Leslie Grossman, Cody Fern, Matthew Morrison, Angelica Ross, John Carroll Lynch, DeRon Horton et Zach Villa. Insa pentru cat timp? Ne asteptam ca acestia din urma sa fie ucisi unul dupa altul de psihopatul evadat din spital. Dupa cum s-a anuntat deja, Evan Peters nu va fi prezent in acest nou sezon, nici Sarah Paulson care, conform zvonurilor, ar putea totusi avea parte de o aparitie-doua.

In Europa serialul se va putea urmari bineinteles pe Netflix care a difuzat si sezoanele precedente. Intrebat mai multe lucruri despre acest nou sezon al serialului American Horror Story, creatorul Ryan Murphy a declarat faptul ca singurul lucru pe care il poate declara este ca isi doreste sa calatoreasca in viitor, ceea ce nu a mai facut pana acum. Bineinteles, prin intermediul scenariului si actorii serialului. Fanii serialului nu mai au mult de asteptat, mai putin de o luna pana la difuzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *