Apa Sassy te ajută să slăbești!

O apă creată de o americană, apa de Sassy este băutura care te ajută să lupţi contra obezităţii şi să slăbeşti până la trei kilograme pe săptămână. Care sunt compuşii acestei băuturi? Care este particularitatea sa? De ce este atât de eficientă? Iată mai multe informaţii despre apa Sassy.

Faţă de curele de slăbire care promit marea cu sare fără rezultate însă pe termen lung, apa Sassy este cea mai bună idee atunci când vine vorba despre a lupta contra kilogramelor în plus. Dar şi despre a diminua excesul de grăsime pe termen lung. Pentru nutriţionişti este cea mai bună pentru a accelera pierderea de grăsime şi pentru a slăbi fără să te epuizezi.

Cum se prepară apa Sassy? Pentru persoanele care vor să slăbească, dar nu vor să apeleze la cure de slăbire, apa Sassy este cea mai bună alternativă naturală. În plus, vine cu rezultate extraordinare şi atunci când vine vorba despre sănătate.

Pentru a prepara apa Sassy, ai nevoie de:
– 2 litri de apă filtrată sau fiartă.
– 12 frunze de mentă.
– o linguriţă de ghimbir proaspăt răzuit.
– o lămâie bio de preferinţă tăiată rondele.
– un castravete tăiat în rondele fine.

Amestecă totul într-un vas şi lasă ingredientele peste noapte la frigider. Poţi consuma apa Sassy a doua zi dimineaţa şi în mici porţii în timpul zilei alături de un pahar cu apă. Se recomandă să se consume un litru pe zi din această apă, alături de o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.

De ce este apa Sassy o apă miraculoasă? Datorită ingredientelor sale. Este un concentrat de ingrediente cu virtuţi magice binefăcătoare. Lămâia sau apa cu lămâie nu mai au nevoie de nicio prezentare atunci când vine vorba despre slăbire. Lămâia este săţioasă şi poate regla tranzitul. Este un diuretic natural şi poate regla tranzitul.

Castravetele are şi el proprietăţi diuretice, activează funcţiile renale şi arde grăsimile prin urină. Menta are proprietăţi calmante atunci când vine vorba despre stomac şi facilitează digestia. Iar ghimbirul are 1001 virtuţi în domeniul sănătăţii. Elimină excesul de grăsimi, asigură buna funcţionare a sistemului digestiv şi te ajută să fii mai sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *