Away – noul serial despre care vorbește toată lumea

Esti gata sa decolezi pe Marte cu ajutorul noului serial Netflix? Away, noul serial al celebrei Hilary Swank, a aparut pe platforma Netflix, in 4 septembrie.

Despre ce este vorba?

Creat de catre Jason Katims, cel care a realizat si Friday Night Ligts sau Parenthood, Away este un serial dramatic care urmareste astronautii in noua lor expeditie pe Marte. Si care pune mai ales accentul, pe dificultatile intalnite de aceste personaje, mai ales datorita faptului ca sunt departe de familiile lor, intr-un mediu atat de diferit, pentru o perioada atat de lunga de timp.

Eroina serialului, Emma Green, trebuie sa isi paraseasca familia intr-un moment in care fiica sa adolescenta trece printr-o perioada mai dificila. O epopee deci din mijlocul astrelor unde emotiile sunt omniprezente.

Pe cine intalnim aici? In rolul Emmei Green o intalnim deci pe talentata Hilary Swank, alaturi de Josh Charles si Talitha Bateman, care au rolul sotului si al fiicei sale. In ceea ce priveste echipajul, il mai regasim aici pe Ato Essandoh, Mark Ivanir, Ray Panthaki si Vivian Wu.

Sezonul 1 de la serial a aparut pe 4 septembrie pe Netflix, avand 10 episoade, fiecare de 50 de minute.

In orice caz, noul serial Netflix se anunta drept un savant amestec intre Friday Night Lights si First.

La prima vedere deci, noul serial ne duce cu gandul la serialul Hulu, The First, unde joaca Sean Penn. Unde este vorba despre un echipaj care trebuie sa ajunga pe Marte. Sa nu mai vorbim despre faptul ca si acest serial se bazeaza foarte mult pe latura familiala.

In ceea ce priveste Friday Night Lights, acest serial pune accentul pe emotiile din viata de zi cu zi pe care le pot resimti personajele. Daca in Friday Night Lights evolueaza in jurul fotbalului, in Away, acest sport este inlocuit de misiunea spatiala pe Marte. Un alt decor pentru un alt univers care se vrea a fi mai mult sau mai putin similar.

Detaliul care schimba totul. Daca la prima vedere, acest serial pare sa fie a nu stiu cata epopee spatiala, trailerul sau anunta mai mult decat o misiune in spatiu. Pe langa provocarile pe care le va intalni aceasta echipa, care ajunge pe Marte, este vorba si despre sacrificiile personale pe care vor trebui sa le faca in ceea ce priveste familia lor.

Un lucru care nu ne uimeste deloc mai ales atunci cand stim ca Jason Katims este in spatele sau, pe langa Friday Night Lights si Parenthood care sunt amandoua cele mai bulversante si mai emotionante seriale.

Ideea este de a trai departe de cei apropiati, o idee care rezoneaza si mai mult in aceasta perioada atat de grea a pandemiei, prin care am trecut cu totii.

Un serial inedit care este povestit din punctul de vedere al Emmei, confruntata cu abandonul fiicei si sotului, in momentul in care are mai multa nevoie de ele. Deci misiunea va fi mai dificila din cauza dorului pentru cei care au ramas pe Pamant.

Da, se pare ca tema cuceririi spatiului continua sa inspire creatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *