Blog de medicină naturistă – la ce riscuri se expune bloggerul

Din ce in ce mai multi oameni considera ca, daca au un almanah mai vechi cu puterea tamaduitoare a plantelor si daca folosesc site-uri de specialitate in acest sens, isi pot deschide un blog personal de medicina naturista.

Adevarul este ca oricine isi poate deschide un blog pe orice subiect isi doreste in ziua de astazi. Iar blogul de medicina naturista pare a fi cel mai simplu si mai la indemana, cu sute de surse de informare si mii de subiecte.

Adevarut este ca medicina naturista a capatat in ultimii ani din ce in ce mai mult increderea romanilor, dar si a persoanelor din afara tarii si plantele sunt mult mai des utilizate decat terapiile alopate. Insa in momentul deschiderii unui blog de medicina naturista, bloggerul trebuie sa stie din start la ce riscuri se expune.

In primul rand, exista riscul ca el sa prezinte un tratament medicinal cu plante si acesta sa nu fie acceptat de catre organismul vizitatorilor. Atunci apar complicatiile, problemele de sanatate si bloggerul se face direct raspunzator de acestea.

In plus, nu orice ceai se potriveste oricarui tip de organism. Trebuie tinut cont de un istoric medical al persoanelor care vor sa incerce o terapie alternativa naturista inainte de a recomanda acea terapie.

Spre exemplu, unei persoane cu probleme la stomac nu i se poate recomanda o planta iritativa pentru a-si rezolva problemele cu colonul sau cu alte parti ale organismului mai sensibile.

De asemenea, unei persoane hipertensive nu i se poate recomanda o planta ce creste tensiunea arteriala numai pentru ca are si o alta suferinta.

Bloggerul care prezinta articole de medicina naturista trebuie sa fie constient de faptul ca viata oamenilor este in mainile lui si trebuie sa prezinte informatii clare, concrete, luate din surse sigure care sa fie si prezentate pe blog.

Pe internet, cat este world wide web de mare, exista sute de bloguri si site-uri cu terapii naturiste si tratamente neconventionale. Pentru a avea succes in acest sens, bloggerul trebuie sa aduca ceva nou, inedit in acest sens, sa nu copieze si sa nu plagieze informatiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *