Câteva teorii cu privire la continuarea serialului 13 Reasons Why

Este oficial: sezonul 4 al serialului 13 Reasons Why va fi si ultimul. Insa, dupa un sezon 3 care a dezamagit un numar destul de mare de internauti, esti curios sa afli ce se va intampla cu Clay, Justin, Jessica, Tony si restul echipei ? Internautii au deja cateva idei. Drept urmare, iata cateva teorii cu privire la continuarea serialului.

Monty nu este mort. Orice fan de serial stie acest lucru, nu exista cadavru, nu exista nici mort. Si daca 13 Reasons Why este serialul care ne va demonstra acest lucru? In finalul sezonului 3 aflam ca Monty a murit in inchisoare ceea ce le permitea elevilor de liceu sa il acuze de uciderea lui Bryce. Insa unii internauti se indoiesc de moartea acestuia deoarece nu a fost aratat niciun cadavru. Unii cred ca ar fi putut intra intr-un program de protectie al martorilor insa acest lucru este putin probabil.

Winston va fi mai important. Planul adolescentilor de a-l acuza pe Monty de uciderea lui Bryce este pus in pericol de un personaj, Winston. Tanarul aparut in doar cateva episoade ale sezonului 3 era cu Monty in noaptea in care Bryce a fost ucis si stie ca acesta nu este vinovat. Prezenta sa la sfarsitul sezonului 3 ne lasa sa intelegem ca va fi mai important in noul sezon 4 al serialului. Poate isi doreste sa demonstreze ca prietenul sau nu este vinovat si sa ajute la arestarea lui Alex, adevaratul vinovat.

Justin va muri. Il adoram pe Justin interpretat de Brandon Flynn insa unii internauti sunt de parere ca povestea nu se va termina foarte bine pentru el. In sezonul 3 ne-am putut da seama ca acesta este inca dependent de droguri si ii cere disperat ajutorul lui Jensen. Pe Reddit, o teorie nefericit de populara circula si ne lasa sa intelegem ca adolescentul isi va gasi sfarsitul in sezonul cu numarul 4.

Alex arestat. Alex (si Jessica) a putut sa scape de justitie insa cat va dura acest lucru? Nu foarte mult conform internautilor. Nu este imposibil sa ne imaginam faptul ca Alex si chiar Jessica vor fi arestati pentru faptele lor. Insa, daca se va intampla acest lucru, minciunile lui Ani, Clay si ceilalti ar putea avea consecinte grave…

Tony in pericol. In ce s-a bagat Tony de aceasta data? De-a lungul sezonului 3, personajul a evocat un anume « el » neidentificat care ar putea sa ii doreasca raul. Daca este sa dam crezare utilizatorilor Reddit, adolescentul ar putea sa se fi alaturat unui cartel periculos care ar putea sa ii puna viata in pericol in acest ultim sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *