Cele mai frumoase plaje din Corsica

Azi plecăm spre partea orientală, ajungând la extrema de sud a Corsicii unde se află un număr impresionant de plaje sublime. De fapt, de pe malul de sud, de la plajele din arhipelagul Sanguinaires la golful Lava, vei descoperi plaje superbe, unele mai frumoase decât altele. Iată un mic top al celor mai frumoase plaje din Corsica.

Plaja Canella, partea de sud
Situată între Solenzara și Porto-Vecchio, această plajă superbă cu nisip auriu, este extrem de apreciată de turiștii din întrega lume în sezonul cald. Canella te invită într-un spațiu protejat între arbuști și apă cristalină.

Plaja Saint Cyprien, partea de sud
La Saint-Cyprien ai ocazia de a face o pauză înainte de a te scufunda în efervescența din Porto-Vecchio, să vizitezi centrul vechi și să te relaxezi pe plajă. Veritabil colț de paradis, Saint-Cyprien face parte din cele mai frumoase plaje din extrema de sud.

Plaja Tradicettu, Sartenais
O plajă imensă, încă sălbatică, care merită cu prisosință să fie protejată. Respectând această minune a naturii, îți recomandăm să o vizitezi pentru a profita de soare în timpul unui sejur în Corsica. Plaja poate fi accesată cu 4X4.

Plaja Cala d’Agulia, Sartenais
Tot o plajă sălbatică, această plajă situată între Porto-Vecchio și Propriano este unică în genul său. Este accesibilă cu vaporul sau pe jos.

Plaja Cupabia, Valinco
Cupabia se află în partea de sud a Corsicii, în apropiere de Serra di Ferro. Este o plajă înconjurată de o vegetație frumoasă, un veritabil colț de paradis.

Plaja Capo di Feno, Ajaccio
Capo di Feno, plaja Ajaccio este o adevărată minune: apa sa turcoaz și nisipul alb amintesc de plajele paradisiace din oceanul Indian. Cu diferența că această plajă se află la doar 15 minute distanță de Capo di Feno.

Plaja Argentella, coasta de vest
Plaja Argentella este o bijuterie încă necunoscută de turiști deoarece ai nevoie de o mașină pentru a ajunge aici iar drumul este destul de anevoios.

Un comentariu la „Cele mai frumoase plaje din Corsica

  1. Gone Girl (2014) pe watch series
    Ma asteptam la cu totul si cu totul altceva, toti recomanda filmul asta ca e foarte bun, si ca e mindfuck si ca e foarte bun, dar nu e DELOC asa, imi pare rau ca mi-am pierdut 2 ore jumate pe o prostie care si din trailer te convinge ca ar fi bun, e foarte slab, 1/10

Faci un comentariu sau dai un răspuns?