Colaborările muzicale cele mai inedite

Cele mai mari vedete se reunesc uneori pentru a ne oferi cele mai inedite colaborari, de neuitat, uneori. Recent, vedeta pop, Justin Bieber, a scos un single in colaborare cu celebrii cantareti de country, Dan+Shay, o melodie foarte romantica, care va atinge cu siguranta sufletele celor mai sensibili.

Sa vedem deci care sunt cele mai inedite colaborari, colaborari carora uneori nu le-am fi dat absolut nicio sansa.

Ariana Grande, Miley Cyrus si Lana Del Rey, « Dont’ Call Me Angel ». Mai multe lumi se intersecteaza in aceasta meodie. Este o melodie extrasa din soundtrackul filmului « Charlie’s Angels ». Cele trei nu au mai cantat niciodata impreuna.

Ed Sheeran, « Blow », feat Bruno Mars si Chris Stapleton. Ed Sheeran a rasturnat toate topurile cu “No. 6 Collaboration Project”. Unul din cele mai marcante hituri de pe acest album cu cele mai pretioase colaborari este un smash care anesteca mai multe genuri, reunindu-i pe Ed Sheeran, Bruno Mars si Chris Stapleton.

DJ. Snake, « Taki Taki », feat Ozuna, Cardi B si Selene Gomez. Un hit genial, care s-a bucurat de cel mai mare succes si care ii reuneste pe DJ Snake, Cardi B, Selena Gomez si Ozuna.

Run DMC, “This Way”, feat. Aerosmith. Inca o colaborare la care nu ne-am fi asteptat, dar care s-a bucurat de cel mai mare succes. “Walk this way” asociaza rapul lui Run DMC cu vocea incredibila a solistilui de la Aerosmith.

Queen si David Bowie, “Under Pressure”. O melodie in zilele noastre clasica, “Under Pressure” aduna lalolalta doua nume prestigioase ale rock-ului. Este vorba despre David Bowie si despre Freddie Mercury. Sa nu uitam nici de interesanta mostra de Vanilla Ice cu hitul « Ice ice baby ».

Kanye West, « Hold My Liquor », feat. Bon Iver si Chief Keef. Kanye West a avut o multime de colaborari de-a lungul anului. Dar aceasta melodie este una din cele mai bune. Aici canta impreuna rockerul independent Bon Iver si rapperul Chief Keef.

Calvin Harris, « Heatstroke », feat.Young Thug, Pharelle Williams si Ariana Grande. Calvin Harris are o multime de melodii pe albumul sau, “Funk Wav Bounces”, vol. 1 care ne fac sa calatorim inapoi in timp, unde reuneste vocile a mai multor cantaresti celebri.

Justin Bieber, “Drummer Boy”, feat. Busta Rhymes. Albumul lui Justin Bieber de Craciun a fost o supriza si prezinta un duo destul de ciudat cu Busta Rhymes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *