Concrete Cowboy pe Netflix: despre ce vorbește acest film cu Idris Elba?

Idris Elba isi pune caciula de cowboy pe cap si incaleca un cal in Concrete Cowboy, o drama in care joaca alaturi de cativa actori cunoscuti din Stranger Things. Va spunem mai multe despre acest lung-metraj care tocmai si-a facut aparitia pe Netflix, incepand cu 2 aprilie.

Concrete Cowboy: despre ce vorbeste acest film?
Statele Unite ale Americii au un trecut puternic in spate care se resimte si in ziua de azi. Figura cowboy-ului este in continuare populara si placuta. Va continua sa ocupe un loc important in istoria cinematografiei americane si, chiar daca genul western nu mai este la moda, resimtim in continuare influenta sa. Cel mai potrivit exemplu este Concrete Cowboy, o adaptare a romanului scris de Greg Neri, postat online de Netflix pe data de 2 aprilie.

Caleb McLaughlin, pe care il cunoastem pentru rolul lui Lucas din Stranger Things interpreteaza rolul Cole. Este un adolescent tulburat in varsta de 15 ani. Mama sa nu mai reuseste sa il tina sub control si il obliga sa petreaca vara impreuna cu tatal sau, in Philadephia. O experienta care nu il incanta deloc. Cu toate acestea, va descoperi o lume care ii este complet necunoscuta, cea a cowboy-ilor moderni. Harp, tatal sau, continua sa se ghideze in viata dupa valori venite din alta lume. Va reusi sa isi readuca fiul pe drumul cel bun, oferindu-i lecti de viata pretioase. Intr-un context marcat de saracie si violenta, Cole reuseste sa se schimbe.

Tanarul interpret joaca alaturi de Idris Elba, un actor carismatic care reuseste mereu sa se impuna datorita aspectului sau fizic. Avem impresia ca am vazut de mai multe ori aceasta poveste a tatalui absent care se reunseste cu fiul sau. Din fericire, filmul reuseste sa compenseze aceasta lipsa de originalitate explorand aceasta parte mai putin cunoascuta a istoriei americane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *