Cum arată site-ul eMAG și ce produse conține?

Marii comercianti au inteles faptul ca in prezent, consumatorii prefera din ce in ce mai mult magazinele online, in detrimentul celor traditionale, pentru ca aceasta varianta este mult mai comoda si mai atractiva.

EMAG este unul dintre cele mai mari magazine pe care le utilizeza cumparatorii in Romania, pe site putand fi gasite numeroase tipuri de produse, care se pliaza pe nevoile oricui. Pagina Web este foarte bine realizat, astfel incat sa fie usor de folosit intotdeauna!

Cont
Cei care doresc sa-si faca cumparaturile online, trebuie sa-si faca un cont, prin utilizarea unei adrese de email si alegerea unei parole. Mai apoi, ei pot incepe sa plaseze comenzi, prin adaugarea produselor in cosul virtual. La final, fiecare comanda trebuie incheiata prin redactarea adresei de livrare, dar si prin selectarea metodei de plata dorita. Simplu si usor!

Categorii
Este demonstrat faptul ca in mediul online, prima data, internautii se uita in partea stanga. De aceea, pe site-ul eMAG, numele categoriilor se afla pozitionat astfel.

Consumatorii pot opta dintre urmatoarele variante: Laptop, Tablete&Telefoane, PC, Periferice&Software, Tv, Audio-Video&Foto, Electrocasnice & Climatizare, Gaming, Fashion, Ingrijire personala&Cosmetice, Carti, Birotica&Cadoui, Casa, Bricolaj&Petshop, Sport&Activitati in aer liber, Auto, Moto&RCA, Jucarii, Copii&Bebe sau Supermarket.

Promotii
Pentru ca tuturor consumatorilor sa le fie mult mai usor in a gasi promotiile saptamanii, in partea de sus a site-ului exista o intreaga sectiune dedicata acestor tipuri de produse, la fel cum exista una si pentru produse resigilitate.

Informatii utile
In partea de jos a site-ului, clientii pot gasi intotdeauna informatii utile despre eMAG: servicii pentru clienti, comenzi si livrare, suport clienti sau, pur si simplu detalii despre companie.

Culori
Brandul eMAG are 2 culori predominante: este vorba despre albastru si rosu. Clientii s-au obisnuit cu acest aspect, motiv pentru care pot recunoaste intotdeauna acest brand din numeroase altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *