Cum poți purta bascheții la birou cu stil și clasă?

Un model de pantofi sportswear prin excelenţă, bascheţii au ştiut cum să invadeze încet-încet dressingul tuturor fashionistelor înrăite şi pline de clasă şi să se impună drept un veritabil must have care se poate purta şi la birou. Iată câteva idei care să te inspire.

Bascheţii pentru a sublima un look sobru. Atunci când eşti fidelă unui look compus din combinaţia blazer şi pantaloni sobri, o pereche de pantaloni clasici în nuanţe închise sunt cea mai bună idee pentru a-ţi pune ţinuta în valoare. Tenişi imaculaţi, runnings coloraţi, bascheţi cu imprimeuri sau cu paiete… ai de unde alege pentru a pune în valoare o ţinută mai discretă.

Bascheţii pentru a moderniza un look mai preppy. Cine a spus că nu poţi fi modernă şi cool la locul de muncă? O pereche de bascheţi pot să fie cea mai bună idee pentru a pune în valoare un look preppy. O fustă mai scurtă şi sneakerşii dau cea mai bună combinaţie. Un sacou sau o bluză mai serioasă şi gata. Ai cea mai frumoasă ţinută.

Bascheţii pentru a pune în valoare o fustă midi. Dacă vrei să insufli mai multă modernitate unei fuste midi nu o purta cu pantofi cu toc sau cu balerini. La birou, tenişii sau bascheţii în nuanţe de alb sau de negru te vor ajuta să fii cea mai îndrăzneaţă. În plus, fusta midi arată minunat alături de o pereche de tenişi Converse mai înalţi.

Bascheţii pentru un look şic. Bascheţii imaculaţi merg de minune atât cu o rochie cât şi cu o pereche de pantaloni cu pense. Sau cu o fustă tip pantalon, de un top elegant sobru şi de o pălărie.

Bascheţii alături de pantalonii din piele. Dacă vrei un look mai casual dar sexy in acelaşi timp, poartă bascheţii la o pereche de pantaloni din piele, la o bluză navy şi la o vestă mai lungă. Sau la o cămaşă boyfriend.

Te inspiră sau nu bascheţii pentru birou?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *