Evită să mai faci lucrurile astea

Simti ca lucrurile nu iti merg tocmai bine si ai nevoie de o schimbare? Ca orice schimbare, ea necesita si niste sacrificii. Si schimbarea adevarata nu incepe de la anul, de saptamana viitoare, peste o jumatate de ora, ea incepe ACUM. Daca vrei sa faci o schimbare si vrei ca ea sa fie ADEVARATA, incepe de acum. Vrei sa fii un om mai ordonat, vrei sa fii omul la care visezi? Vrei sa ai mai mult respect si incredere in tine? Urmeaza pasii de mai jos!

– Nu iti mai pierde vremea aiurea. Si nu ma intelege gresit, atunci cand stai mai mult timp cu familia, nu, nu este timp pierdut. Timpul pierdut este ala cand esti alaturi de persoane la care nu tii, atunci cand stai si lenevesti multa vreme. Investeste-ti timpul timpul facand ceea ce iti place, investeste timpul in ceva care o sa te ajute la un moment dat, caci timpul pierdut nu il mai poti recupera niciodata.

– Evita sa iti mai spui ca o sa faci lucrurile mai tarziu. Nu mai amana treaba, fa-o acum! Aceasta replica am folosit-o si eu pana la momentul in care mi-am dat seama ca ma mint pe mine si ca am multe de pierdut din cauza ei. Daca ai de facut mai multe lucruri si nu poti sa le faci pe toate, incearca sa faci cat mai multe lucruri si, mai ales, pe cele importante.

– Evita sa cumperi lucruri nefolositoare sau de care o sa uiti. De exemplu, nu iti cumpara tablete, smartphone-uri si gadget-uri gramada, intr-un final de unele o sa uiti si o sa-ti para rau ca le-ai achizitionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *