Filme și seriale de urmărit pe Netflix în Mai

Un film extrem de asteptat cu Ted Bundy, reintoarcerea lui Renee Zellweger, seriale care creeaza dependenta…iata titlurile pe care nu trebuie sa le ratezi in luna mai pe Netflix. Se pare ca luna mai este plasata sub semnul binge-watching.

Filmul Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile (3 mai). Ucigas in serie aflat la originea mai multor asasinate in SUA anilor 70, Ted Bundy inca fascineaza datorita psihologiei sale complexe. Zac Efron este cel care il interpreteaza pe Ted Bundy in acest film, in egala masura un seducator fara pereche.

Partea 1 a What/If (24 mai)
O propunere indecenta pe care nu o veti putea refuza…acesta este credo-ul filmului What/If, saga in mai multe parti in care Renee Zellweger va interpreta rolul unei femei misterioase. Aceasta productie dezvaluie o latura cu totul si cu totul noua a actritei.

Sezonul 2 din The Rain (17 mai)
Simone si Rasmus sunt din ce in ce mai pregatiti sa elimine virusul care a inceput sa contamineze apele din Europa de Nord post-apocaliptica. Inconjurati de un grup de alti supravietuitori, vor avea de infruntat o multime de provocari si sa puna totul in joc, pana si propria lor viata. In sezonul 2 Rasmus va capata o serie de puteri misterioase si fascinante totodata.

Sezonul 7 din Suits. Mike Ross si Harvey Spencer isi conduc in continuare afacerile cu umor in ciuda numeroaselor schimbari de plan de ultim moment. O serie de schimbari se anunta care vor permite lui Donna Paulsen si Rachel Zane sa inverseze putin ordinul deja stabilit. Acesta este ultimul sezon cu Meghan Markle, cu siguranta vor fi pe placul fanilor noii ducese de Sussex.

Sezonul 4 din Lucifer. Regele Infernului este decis sa dicteze legea si pe Pamant insa trebuie mai intai sa isi infrunte proprii demoni – coechipiera sa Chloe si-a descoperit in cele din urma veritabila identitate. Va reusi ea sa traiasca alaturi de cel mai diabolic dintre Ingeri? In timp ce fanii au luptat ca acest serial sa nu fie anulat, Lucifer revine la Netflix, pentru un al patrulea sezon, mult mai impertinent decat primele trei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *