My Sassy Girl, o poveste de dragoste

Poate cea mai frumoasa poveste pe care am văzut-o ecranizata în ultimii ani. Gusturile oricum sunt diferite insa acest remake din 2008 al filmului “My Sassy Girl” este de departe unul dintre preferatele mele.

În esența filmul prezintă faptul ca voia destinului se face oricum într-un final și cui ii este dat sa se inatalnesca se va întâmplă cu siguranță indiferent de piedici.

Jordan și Charlie, persoanejele principale în jurul cărora se conturează povestea extrem de frumoasa, complexa, complicata, neînțeleasă de dragoste. O fata ca ea este greu de găsit și greu de păstrat în timp ce el este un bărbat extrem de răbdător și tolerant.

Filmul Watchseries1 începe cu o scurta biografie a lui Charlie din copilărie pana în prezent unde se afla în stadiul de student la mangemant și isi dorește o cariera stralucita în acest domeniu. Vestea ca verișorul lui Bart a murit îl bulversează intr-o oarecare măsură.

Din întâmplare cunoaște o fata aproape în stare de ebrietate pe care o slaveaza de pe peronul metroului fără sa realizeze ca acela va fi click-ul ce-i va schimba realmente viață ireversibil.

Jordan pare extrem de instabila psihic și dezorientata, lucru ce denota clar ca trece prin ceva destul de greu de suportat motiv pentru care pică în capcana viciilor ce nu-i dau voia sa fie ea însăși, insa Charlie rămâne acolo pana la final. Aceasta ii spune ca a fost parasita de logodnic și acela este motivul comportamentului ei bizar. Mai târziu vom afla din scrisoare ca logodnicul acesteia a părăsit-o când încă o iubea, mai exact acesta a murit într-un accident.

Din atitudinea lui Jordan realizam ce nesiguranță ne oferă propriile gânduri atunci când pierdem pe cineva… cât de nebuni devenim și cum nu mai credem nici în propria intuiție și negam inclusiv semnele clare ale destinului.

Nu vreau sa plictisesc cu detalii căci filmul merita văzut și analizat, dar punctul culminant apare atunci când Jordan ii propune lui Charlie sa isi scrie reciproc câte o scrisoare în care fiecare sa spună ce simte pentru celălalt și o îngroapă la rădăcina unui copac din Central Park. Propunerea ei ca aceștia sa se întâlnească în aceeași zi dar fix peste un an, îl bulversează pe Charlie dar accepta și aceasta condiție desi nu înțelege exact de ce ea alege sa facă lucrurile în acest fel.

O poveste despre destin și împlinirea lui indiferente de circumstanțe… indiferent de ceea ce alegem sa facem, destinul ne va duce exact acolo unde trebuie. Nu știu dacă cei care vizionate filmul veți fi impresionați la fel de tare ca mine de aceata poveste, insa dacă sunteți ceva mai spirituali cu siguranță povestea va fi una extraordinara.

Nu este un film foarte cunoscut desi ar trebui sa fie! Din păcate nu a fost foarte mediatizat fiind un remake dar merita o nota destul de mare și o audienta pe măsură. Nu știu de ce nu este un film popular căci povestea nu se încadrează chiar într-un clișeu clasic ci din contra, are și sare și piper.

Este o poveste despre negare, despre instabilitate, despre perseverenta și dorința de a lucra alături de destin la împlinire.

Cel mai mult m-a impresionat ceea ce spune bătrânul atunci când Jordan ajunge la copacul din parc cu o zi întârziere căci abia atunci aceasta a simtitn ca a îngropat trecutul și poate merge mai departe. Citatul bătrânului spune multe despre alegeri “Destinul este podul pe care îl construiesti către cel pe care îl iubești” practic acesta ii explica faptul ca destinul desi lucrează este bine sa îl și ajutam pentru a reuși ca totul sa fie modelat exact cum trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *