Normal People, un serial cu un succes colosal

O adaptare a romanului cu acelasi nume, scris de Sally Rooney, serialul Normal People are un succes colosal peste tot in lume, de la lansarea sa pe canalul britanic BBC3.

Este vorba despre un serial in 12 episoade, ale carui primele sase episoade au fost realizate de catre cineastul irlandez Lenny Abrahamson si urmatoarele de catre realizatoare de origine engleza Hettie Macdonald.

Se urmareste aici povestea de dragoste tumultuoasa, etalata pe mai multi ani intre Marianne si Connell. Este vorba despe prima iubire, cu ezitarile sale, cu momentele sale de gratie, cu ruputurile si impacarile sale, cu tradarile si incertitudinile sale.

La prima vedere nu pare insa nimic original. Dar, frumusetea realizarii sale si interpretarea realizate de catre cei doi actori principali, Daisy Edgar Jones si Paul Mescal transforma aceasta fictiune intr-o poveste extrem de captivanta si plina de emotie. Este foarte greu sa nu fim captivati de povestea aceasta care ne prezinta emotiile primelor sentimente de iubire. Dar si dificultatile intalnite pe drum.

Tandretea acestei povesti de iubire foarte moderne rezoneaza in maniera universala. Sunt doi reprezentanti ai generatie de millenials, dar nu sunt deloc doi oameni obisnuiti.

Connell este un sportiv foarte popular care se lasa fermecat de Marianne o tanara solitara cam intimidanta. Deci exact opusul sau. Relatia lor, complicata inca de la inceputuri este inima intrigii serialului.

Pasiunea celor doi nu cunoaste limite sau frontiere. Este un serial care fascineaza fara sa trebuiasca sa se recurga la rasturnari de situatie sau la apocalipse. Vorbeste telespectatorilor, tuturor, fara diferente, indiferent de limba lor, de varsta lor sau de preferintele sexuale.

Scenele de sex sunt numeroase si stau drept dovada pentru alchimia dintre cei doi protagonisti. Este romantic, da dependenta este modern si pertinent. Te-am prevenit deja. Vei deveni si tu cel mai mare fan. Asta e sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *