Nu există vreme urâtă și vreme frumoasă, e doar vreme

Zilele trecute trebuia să mă întâlnesc cu un prieten într-un anumit loc însă, din senin, soarele a dispărut și afara a început să plouă. Pe mine nu m-a interesat, mergeam cu bicicleta, chiar îmi place ploaia însă treaba nu a fost la fel și în cazul persoanei cu care trebuia să mă întâlnesc pentru o chestie destul de importantă, drept urmare nu s-a mai încumetat să iasă din casă deși ploaia, de vară fiind, s-ar oprit în scurt timp când eu deja ajunsesem la locul unde trebuia să ne vedem.

După acest episod, când afară nu ploua și nici urmă de nori de ploaie nu era, am reușit să mă întâlnesc până la urmă cu acel prieten pentru a pune la punct ceea ce aveam de discutat încă de la prima tentativă de a ne vedea în acel loc și, printre altele, am ajuns să vorbim și despre vremea de afară.

Pe el îl tot auzeam spunând că atunci când e soare vremea frumoasă iar atunci când plouă vremea e urâtă. Aici m-am blocat puțin și am început să discutăm mai mult pe acest subiect pentru că, în mintea mea, ceva nu se lega iar mie nu mi se părea normal ca vremea să fie de două tipuri.

Până atunci, și în continuare de fapt fiindcă n-am fost de acord cu el, pentru mine vremea era pur și simplu: vreme. Nu o catalogam drept urâtă sau frumoasă pentru că eu mă simțeam excelent indiferent de ceea ce se întâmpla afara. Un plus mai era și faptul că eram și încă sunt un om de cuvânt care dacă a stabilit un lucru, îl face indiferent de ce s-ar întâmpla. Drept exemplu, când a trebuit să mă întâlnesc cu cineva, eu am făcut-o chiar dacă afară ploua și, aparent, pentru unii vremea era urâtă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *