Pantofii derby sunt cei mai frumoși pantofi ai toamnei

Atunci când vrei să te reîntorci la şcoală sau la muncă plină de clasă şi foarte confortabilă, ai nevoie de o pereche de pantofi tip derby. Imprimeuri tip leopard, franjuri mici, piele metalică si paiete… vei avea de unde alege. În plus, vei fi cea mai stilată.

Şi da. Ştim foarte bine că este foarte greu să pui deoparte cele mai frumoase săndăluţe ale verii sau espadrilele. Dar vei vedea că vei adora pantofii derby. Sunt cei care se potrivesc cu absolut orice. Fuste, pantaloni, rochii, pantaloni scurţi… sunt pantofii perfecţi pentru schimbarea de anotimp, când nu este nici prea cald, nici prea rece.

Alături de ciorapi sau de şosete cu volănaşe, pantofii Oxford, cum îi numesc englezii, se vor adapta tuturor ţinutelor tale elegante. Iar în ceea ce priveşte modelele ai de ales între o mulţime de modele minunate. Poţi fi cea mai retro alături de modele de pantofi perforate, boyish, alături de pielea suede şi de platformele mai late, şic alături de modelele cu paiete sau imprimeuri leopard… sau foarte BCBG alături de pielea lăcuită şi de cele mai adorabile franjuri.

Paiete, piele, auriu şi franjuri. În mod sigur, în toamna anului 2016, pantofii tip derby numai cuminţi nu vor fi. Chiar dacă modelele foarte frumoase şi clasice de derby nude, nuanţele de bordo, pielea lăcuită sau cea suede îţi fac cu ochiul, cu siguranţă că modelele fanteziste sunt cele care îţi vor atrage toată atenţia.

Paiete peste tot, două tipuri de materiale foarte originale, foarte foarte multe franjuri… un lucru este sigur. Toamna anului 2016 nu va fi tristă, ba din contră. Alături de o ţinută preppy sau mult prea cuminte, pantofii derby sunt perfecţi pentru a veni cu un plus de fun.

Pe care modele vei alege să mizezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *