Red Sparrow – unul dintre cele mai bune filme din 2018!

Lansat pe 2 martie 2018, „Red Sparrow” este deja unul dintre filmele cele mai vizionate din acest an. Este vorba despre o productie bazata pe cartea omonima, din seria „Dominika Egorova”, semnata de catre celebrul autor Jason Matthews.

Justin Haythe este scenaristul care a reusit sa transforme cartea intr-un film de succes. Actiunea urmareste o poveste interesanta, in care sunt imbinate elemente din spionajul rusesc cu ingrediente amoroase picante, tinand cinefilii cu sufletul la gura pana la sfarsit.

„Red Sparrow” este un film de actiune si, in acelasi timp, un thriller excelent. In productia a carei regie a fost asigurata de Francis Lawrence sunt imbinate in mod armonios elemente precum arta manipularii, a seductiei, ideea de patriotism, dar si iubirea pentru familie. Filmul dureaza 143 de minute si poate fi vizionat atat la cinema, cat si acasa, pe Internet, pe un site de streaming online.

Distributia din „Red Sparrow” este una de exceptie, in rolul principal feminin fiind Jennifer Lawrence, o tanara care uimeste printr-un joc actoricesc extraordinar si care o intruchipeaza pe Dominika Egorova. Matthias Schoenaerts joaca rolul lui Vanya Egorov, unchiul Dominikai, iar Joel Edgerton este personajul masculin pozitiv din aceasta poveste, dandu-i viata lui Nate Nash, un tanar american care lucreaza pentru Serviciile Secrete din Statele Unite ale Americii. Lista distributiei continua cu Charlotte Rampling, in rolul lui Matron, Mary Louise Parker, in rolul Stephanie Boucher si Ciaran Hinds, in rolul lui Zakharov.

Actiunea filmului 123movies-hd este extrem de interesanta, reusind sa-i tina pe cei care o vizioneaza in suspans, pana la final. Dominika Egorova, o tanara balerina la Teatrul Balsoi din Moscova, trebuie sa-si incheie cariera inainte de vreme dupa ce intr-un spectacol important sufera un accident care o impiedica sa se mai intoarca la prima ei pasiune. Din cauza faptului ca mama ei este bolnava si trebuie sa o intretina, tanara este nevoita sa-si transforme viata intr-o lupta pentru supravietuire si sa accepte propunerea unchiului ei, Vanya de a se alatura unei organizatii secrete din Rusia. Astfel, ajunge intr-o scoala de spionaj de elita, unde toti studentii sunt numiti „Sparrow” sau „Vrabii”.

Avand in vedere faptul ca reuseste sa le fie superioara colegilor sai, Dominika este trimisa intr-o misiune secreta, in care trebuie sa-si dovedeasca abilitatile in arta seductiei, dar si a manipularii. Parcursul povestii se schimba din momentul in care Dominika il cunoaste pe Nate, un agent din CIA, care o convinge ca poate avea incredere in el. Cei doi se indragostesc, iar finalul fimului este unul de senzatie si, cu siguranta, neasteptat!

Dupa ce cartea „Red Sparrow” a fost publicata de catre Jason Matthews in anul 2013, compania 20th Century Fox a cumparat drepturile pentru realizarea unui film bazat pe acest roman. Scenaristul Justin Haythe a considerat ca Dominika merita sa fie piesa centrala din film, reducand intreaga actiune la tanara nevoita sa renunta la cariera sa, din cauza accidentului pe care l-a suferit. Initial, in carte existau si referiri la presedintele Vladimir Putin, insa acestea au fost scoase, intrucat scenaristul a considerat ca aparitia unui nume atat de puternic in film ar distrage atentia de la personajul principal feminin.

Cinefilii au asteptat cu nerabdare aparitia filmului, iar parerile vehiculate despre „Red Sparrow” sunt cu precadere pozitive. Este vorba despre o pelicula care merita cu siguranta vazuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *