Shadow and Bone, noul serial fantastic Netflix care merită să fie descoperit

Universul fantastic al noului serial Netflix, Shadow and Bone, incepe sa se dezvaluie din ce in ce mai mult.

La o luna dupa ce a fost dezvaluit trailerul sau si data apartiei sale, Netflix, continua cu dezvaluirile. Platforma a prezentat si primele poze cu noul serial fantastic. Clisee care ne permit sa mai descoperim putin universul original si supranatural din show, inspirat din prima parte a celebrei saga literara, Grisha, scrisa de Leigh Bardugo.

Aceasta este cea care spune povestea unei tinere soldat si orfana, pe numele sau, Alina Starkov. O eroina care descopera faptul ca poseda puterea de a manipula si crea lumina. Un dar care i-ar putea permite sa isi salveze tara din ghearele obscuritatii si a creaturilor ciudate care devoreaza carnea umana.

Si cu siguranta ca acest serial va fi la inaltimea celorlalte seriale fantasy de succes de pe plaforma, precum Locke and Key sau The Witcher.

Actrita Jessie Mei Li este cea care are rolul principal din serial. Alaturi de ea mai apar si Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Kit Young (Jesper Fahey), Ben Barnes (General Kirigan), dar si Amita Suman (Inej)

Deci daca te-ai saturat si tu de universul medieval occidental, Shadow and Bone va fi cu siguranta pe placul tau, deoarece este direct inspirat de cultura rusa. Fracturata de o calamitate naturala, Rusia este atacata de monstri. Pentru a calatori in siguranta, cei de aici apeleaza la Grisha, indivizi care sunt capabili sa manipuleze realitatea. Iar Alina, va manipula si va crea lumina, o arma rara pentru a infrunta tenebrele care o distrug.

Este un serial care va fi cu siguranta pe placul plublicului « young adult ». Si pe langa aspectele sale de aventura si de fantasy aceasta poveste va relua cu siguranta si alte traditii ale genului precum trecerea la varsta adulta si romantele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *