Știi care sunt cele mai așteptate producții de la Hollywood în anul 2020?

Dupa un an 2019 dominat de o multime de productii Disney, dar si de marile sale francize, anul 2020 se pare ca va fi un an care va lasa loc si unor alte productii. Sa vedem care sunt cele mai asteptate dintre ele.

Bad Boys For Life. La numai putin de 17 ani de la Bad Boys 2, Will Smith si Martin Lawrence revin in rolurile celebrilor politisti. Marcus a devenit inspector in timp ce Mike dirijeaza o echipa de tineri politisti cu care nu are nimic in comun.

Birds of Prey- The Fantabulous Empancipation of One Harley Quinn. Personajul Harley Quinn a fost revelatia filmului „Suicide Squad”. A avut atat de mare succes incat studiourile Warner au decis sa ii fac propriul spin-off. Margot Robbie isi va relua rolul deci de anti-eroina despartita acum de Joker.

Sonic, The Movie. Filmul, o adaptare dupa celebrul joc video, trebuia sa apara in anul 2019. Studioul producator a cerut o echipei de animatie sa il regandeasca pe Sonic pentru ca acesta sa semene mai mult personajului din joc. Un pariu riscant dar care se va bucura de reusita, spera producatorii.

Mulan. Disney continua sa reia filmele sale clasice de animatie in filme live-action. Dupa Aladdin, Dumbo, Regele Leu, Mulan are si ea dreptul la un nou remake in 2020.

No Time To Die. Iata un film nou cu James Bond, foarte asteptat si el. in noul film, celebrul spion se odihneste in Jamaica. O retragere de scurta durata deoarece un nou inamic apare la orizont.

Black Widow. Primul film adevarat de la imensul block buster „Avengers: Endgame”, care apartine universului Marvel, „Black Widow”, este cel care repara o eroare istorica a celebrei saga: faptul ca Black Widow, personajul lui Scarlett Johanson, un membru fondatori totusi al gastii, nu a avut dreptul la un film propriu al sau.

Scooby. Acest lucru ar putea parea surprinzator pentru unii, dar in 50 de ani de existenta, personajul Scooby Doo nu a aparut niciodata la cinema sub forma sa animata. Ne amintim bineinteles de cele doua filme live-action din 2000, dar mai mult celebrul caine a aparut la telvizor.

Fast and Furious 9. O echipa care doar castiga si care se bucura doar de succes nu are cum sa fie oprita. Reteta pare sa fie inepuizabila si partea a zecea va aparea si ea in anul 2021 pentru a incheia asa cum trebuie aceasta decalogie unica in istoria cinematografiei.

Top Gun: Maverick. La 34 de ani la succesul sau imens, Tom Cruise revine cu urmarea pentru Top Gun. De aceasta data incearca sa formeze o echipa de tineri diplomati pentru o noua misiune speciala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *