The Handmaid’s Tale – data difuzării, intrigi, număr de episoade…

Trebuie sa mai avem putina rabdare…filmarile pentru sezonul 4 al serialului inca nu au inceput insa cu siguranta vor incepe cat de curand. Asteptand ca acest lucru sa se intample iata tot ce trebuie sa stii despre noile episoade, despre actori, intrigi…va spunem totul chiar acum.

Sezonul 3 al serialului The Handmaid’s Tale s-a incheiat cu o scena destul de impresionanta, la fel ca restul sezoanelor de altfel. Serialul eveniment al canalului HULU a reusit inca o data sa ne provoace emotii puternice chiar daca unele episoade au fost putin cam exagerate. Insa cand va incepe sa fie difuzat sezonul cu numarul 4 ? Intriga, actori, imagini, iata tot ce trebuie sa stii despre acest serial soc.

Data difuzarii. Canalul Hulu nu a anuntat inca data la care va incepe sa difuzeze noul sezon. Daca este sa ne referim la sezoanele precedente, am putea banui ca primul episod urmeaza sa fie difuzat prin aprilie-iunie 2020.

Actorii. In timp ce ne-a provocat putina teama cu privire la supravietuirea personajului sau, Elizabeth Moss ar trebui sa faca parte si din sezoul 4 al serialului. June Osborne nu si-a inchiat lupta si intentioneaza sa elibereze un maxim de persoane din Republica Gilead. Ne imaginam ca o vom revedea si pe Yvonne Strahovski si pe Joseph Fiennes alias Serena si Fred Waterford. Chiar daca acestia din urma vor trebui sa raspunda pentru crimele comise, Emily, Luke, Moira si Rita vor duce si ei o lupta, de cealalta parte a frontierei, in Canada.

Ar trebui sa il regasim si pe Comandantul Joseph Laurence. O va proteja acesta pe June in continuare? S-a anuntat faptul ca Nick se va reintoarce. Mai putin prezent in sezonul 3, fostul sofer al lui Fred Waterford ar trebui sa revina in forta in sezonul 4.

Numarul de episoade. Spre deosebire de sezoanele 2 si 3 care aveau 13 episoade, acest nou sezon va avea doar 10 episoade, la fel ca primul sezon.

Intrigi. La sfarsitul sezonului 3, planul pus la cale de June Osborne a functionat. Avionul deturnat in secret a reusit sa duca la bord cateva sute de copii, toti tinuti ostatici in Republica Gilead. Mai puternica, Servitoarea a devenit o veritabila sursa de inspiratie si de curaj pentru consoartele sale imbracate in rosu. Revolta este lansata. Insa, June este lasata mai mult moarta decat vie in ultimul episod al sezonului 3. Un grup de servitoare o salveaza si ii ofera ingrijirile necesare. Planul lui Serena in schimb a esuat. Libertatea sa s-a incheiat. Fred Waterford a reusit sa manipuleze autoritatile pentru ca sotia sa fie incarcerata. In Canada, avionul a aterizat in siguranta. Rfugiatii sunt luati rapid in grija lui Emily, Luke si Moira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *