The Witcher, serialul Netflix ce va fi difuzat la sfârșitul anului

Serialul The Witcher este unul din cele mai ambitioase proiecte Netflix. In mai 2017, Netflix confirma faptul ca a comandat un serial care reia scrierile lui Andrzej Sapkowski. Un an si jumatate mai tarziu, showrunner-ul serialului, Lauren Schmidt Hissrich a oferit cateva indicatii asupra a ceea ce urmeaza sa fie aceasta adaptare extrem de asteptata de catre fani.

In urma cu o luna aveam confirmarea faptului ca Henry Cavill, interpretul lui Superman, urmeaza sa poarte costumul lui Geralt de Riv in acest serial. Stim in egala masura si faptul ca Lauren Schmidt Hissrich, scenarista unor alte seriale precum Daredevil si The Defenders s-a alaturat acestui proiect si ca se va ocupa de scenariul si de productia serialului. In sfarsit, in urma cu ceva timp, au aparut mai multe informatii cu privire la acest nou proiect.

Prima informatie confirmata – va trebui sa avem rabdare pana la sfarsitul anului pentru a descoperi cele opt episoade ale primului sezon al serialului The Witcher. Daca cifra opt poate parea slaba sau prea mica pentru unii, Lauren Schmidt Hissrich a tinut sa dea o explicatie: stiu ca nu va fi suficient pentru fani, pentru cei care asteapta cu nerabdare acest serial insa aceasta este cea mai buna decizie pe care am putut-o lua, tinand cont si de latura creativa. Episoadele vor fi cat se poate de concise, spectaculoase, bogate in personaje si in povesti. Nu are rost sa ne lungim, credeti-ma pe cuvant.

In ceea ce priveste castingul, Henry Cavill nu va fi, bineinteles, singur in misiunea sa de vrajitor. Actorului britanic i se va alatura Freya Allan, o tanara comediana care o va interpreta pe Ciri, protejata lui Geralt. Yennefer, marea iubire a razboinicului va fi interpretata de catre Anya Chalotra, mai putin cunoscuta marelui public.

Alte personaje cheie din acest roman vor fi in egala masura prezente precum Triss, Jaskier, Emhyr, Régis, Cahir, Vilgefortz, Milva, Leo Bonhart, Angoulême si Villentretenmerth. Lui Lauren i se vor alatura producatorii Sean Danil, Tomek Baginski si Jarek Sawko. O serie de scenaristi vor fi in egala masura recrutati. Serialul va fi filmat in intregime in Europa de Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *