Top 6 fructe care te ajută să slăbești

Vrei să slăbeşti şi vrei să accelerezi puţin lucrurile? În acest caz, fructele pot să fie aliaţii tăi de preţ. Fructele, consumate în locul dulciurilor sau produselor de patiserie, te vor ajuta să slăbeşti foarte repede.

Unele fructe conţin foarte puţin calorii, deci consumându-le nu trebuie să te temi că te vei îngrăşa. Altele au în schimb o acţiune benefică atunci când vine vorba despre alungarea senzaţiei de foame. În cadrul unei alimentaţii echilibrate sunt deci un atu de preţ pentru siluetă.

Lămâia. Fie ea galbenă, fie ea verde, lămâia este un fruct excelent atunci când vine vorba despre slăbire. Are doar un procent de 20% calorii şi nu conţine lipide. Poate purifica organismul şi este foarte eficientă în cadrul unei cure detox. Poţi consuma suc de lămâie cu apă călduţă, dimineaţa pe stomacul gol.

Merele. Supranumite regii fructelor, merele, sunt pur şi simplu cele mai bune fructe atunci când vine vorba despre slăbire. Conţin o mulţime de fibre cu efecte laxative deci se pot consuma fără moderaţie.

Grepfrutul. Este un fruct foarte bogat în fito-nutrienţi, asta însemnând că te poate sătura foarte repede. Se poate consuma de obicei la micul dejun.

Portocala. Un alt fruct care vine cu o senzaţie de saţietate foarte eficientă şi durabilă. Este de mare ajutor în cadrul unui regim. Conţine vitamina C cu 1001 virtuţi. Se poate consuma şi în cadrul unei cure detox.

Pepenele galben. Un fruct care conţine foarte puţine calorii- doar 40 pe 100 de grame. De mare ajutor deci în cadrul unui regim. În plus, este foarte bogat în potasiu, un lucru foarte bun pentru sănătate.

Căpşunile. Aceste fructe mici şi savuroase te ajută şi ele să slăbeşti foarte uşor. Au un nivel ridicat de pectină, astfel că reduc foarte eficient celulita. Conţin şi o cantitate ridicată de antioxidanţi benefici.

Un comentariu la „Top 6 fructe care te ajută să slăbești

  1. exact ce s-ar intampla in societatea noastra, daca maine ar veni cineva si ne-ar spune bmoviesfree tot ce stim si ce am descoperit este egal cu zero doar pentru ca ni se pare plauzibil. La sfarsit le spune ceea ce vor sa auda ca a fost o minciuna, chiar daca nu este adevaratl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *