Unde călătorim în luna octombrie?

Cu gândul la vacanța de vară, ți-ar plăcea să ai posibilitatea de a pleca undeva câteva zile. Nu este un lucru imposibil. Există o mulțime de destinații ideale pentru un weekend sau de ultim moment pentru a profita de relaxare și de ultimele zile de toamnă.

Belgrad. Capitala Serbiei, Belgrad este un oraș încărcat de istorie, un loc ce le oferă turiștilor o mulțime de atracții de descoperit. Printre cele mai cunoscute atracții se numără fortăreața din Belgrad și parcul său, Kalemegdan. Catedrala Sf. Sava din Belgrad, turnul Avala și Muzeul Aviației nu trebuie să lipsească de pe lista de atracții vizitate.

Valencia. Alt loc, alt decor. Dacă încă nu știi unde să petreci un weekend de toamnă îți recomandăm să descoperi Valencia pentru a profita din plin de soarele spaniol. Cartierul Carmen, piața Fecioarei sau parcul natural Albufera sunt doar câteva din atracțiile oferite.

München. München în octombrie? O idee excelentă. De ce? Deoarece Festivalul Berii încă nu s-a terminat. Anul acesta, celebrul festival se derulează între 17 septembrie – 3 octombrie. Vino și tu să profiți de ce a mai rămas din Oktoberfest și pentru a descoperi muzeele, bisericile și parcurile din oraș.

Praga. Cum să reziști farmecului oferit de Praga tomna? Oraș cu istorie bogată, capitala Cehiei este locul ideal pentru a petrece un sejur în luna octombrie. Admiră ceasul astronomic de pe podul Carol pe care vei întâlni cu siguranță o mulțime de muzicieni.

Split. Unde putem pleca în octombrie pentru a profita puțin de soare? La Split de exemplu. Acest oraș din Croația este cunoscut și apreciat datorită calității sale arhitecturale. Centrul său istoric și palatul lui Diocletian se numără printre cele mai căutate atracții. După vizitarea principalelor atracții relaxează-te pe una din numeroasele plaje.

Copenhaga. Mica Sirenă te întâmpină la Copenhaga, un oraș fermecător. Străduțele din cartierul Kodbyen sunt fermecătoare. Profită de Amager Strandpark și cei 4,6 kilometri de plajă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *